fan dig

Blir så frustrerad över att ett enda minne, en enda låt, något litet kan göra mig påmind och få mig till tårar. Det sista jag vill göra är att ödsla tid, tårar och ilska på någon som inte är värd det. Jag känner ingenting längre. Det jag blir ledsen över är hur jag aldrig kommer kunna lita på någon igen och aldrig kommer våga tycka om någon igen. Ännu mer ledsen blir jag över hur jag låter en enda människa förstöra mig.

I just need you one more time, I can't get what we had out of my mind


all the roads that we’re travelling up and down



Shoppade lite i veckan för första gången på evigheter. Kom hem med underkläder, ett skärp, vanlig vit t-shirt och en väska. Jättekult, hittar aldrig några tjockare tröjor eller byxor.

22

Blir helt galen på mig själv att jag inte kan vakna på morgonen. Ställer femton alarm men vaknar ändå flera timmar senare och har inget minne av att någon klocka ringt. Nu ska jag göra mig iordning och komma iväg, ut och leta jeans (mina jeans har sett sina sista dagar och jag vill inte gå runt i tights...). Sedan hem för en liten powerwalk och sedan möta upp mamma för en middag ute.

23.49


this week


röda läppar, stor jeansjacka, enkla ringar, nitar
angelicablick.se, tumblr.com

Idag har jag lånat en massa böcker till min kurs i juridik som började idag. Japp juridik igen och det är seriöst typ femton böcker. Ska fota högen och visa er... Men jag gillar juridik även fast jag inte var så bra på det sist så det här blir nog okej!
Var i skolan nån timme och mötte sedan ett par kompisar och satte oss i solen vid kajen i Gamla stan. Nu väntar jag på middag, ser ut att bli firre (har fått pappa att köpa nyttig mat, vet inte om jag använt omvänd psykologi eller nåt haha för det är massa kyckling, fisk och quinoa här hemma yey!) och ikväll ska jag slappa i soffan med vindruvor på magen. Kanske blir en tripp till solariet med.



träning vecka 12


Måndag: Spinning (medel 1 timme)
Tisdag: Gympa (puls 1 timme)
Onsdag: Vila/powerwalk
Torsdag: Gym (20 min kondition, 30 min styrka, ben.)
Fredag: Gympa (puls 1 timme)
Lördag: Dans (1 timme)
Söndag: Vila

 

Blir mycket träning denna vecka, men lovar att inte ta ut mig för mycket, vill inte bli skadad eller förkyld igen! Just nu är självkänslan lägre än någonsin förut och jag mår piss...kommer inte ha någonting roligt att skriva här utan ägna mina dagar åt träning och tröstshopping.

 

Är grymt sugen på en köttbullemacka just nu, men 1. jag har inga köttbullar hemma, 2. jag äter inte bröd så det finns inte heller hemma. Dags att sova nu, blir troligtvis en liten sovmorgon (som vanligt) eftersom att hela dagen är fri! God natt.


därför är min klass bäst

 

Hemtentan från helvetet inlämnad, vad gör man med sitt liv nu? Älskar när jag ser att min klass skrivit något i klassgruppen, skönare människor får man leta efter.


fredag?

Håller på att kvävas över min hemtenta som resten av min klass (som ihärdigt skriver om att dom tänker hoppa från balkongen i vår lilla klassgrupp på face...). Skönt att veta att man inte är ensam. Skulle ha tränat nu men har megaverk i magen, vänsterarm och i ryggslutet och min vänstra näsborre rinner lite. Bäst att inte få upp pulsen och utamana ödet tänkte jag och stannar hemma. Ikväll provjobbar Cassie på Aveny så vi tänkte kika förbi och säga hej och se hur det går för henne, stötta lite! Men, sedan blir det direkt hem till sängen och upp och skriva hemtenta kl 8 imorgonbitti. Vet att ni är avundsjuka...

varför jag borde flytta hemifrån och bo alldeles själv

så att jag kan plugga och få någonting gjort utan att bli störd var femte minut. när jag pluggar vill jag plugga timmar i sträck, inte fem minuter om gången. men okej, om andra vill att jag ska faila med mina studier, visst.

let's do it again


random från tumblr: 1. rihanna är om möjligt ännu snyggare i sitt blonda hår, 2. true that! 3. micke&molle, bästa filmen (efter Lejonkungen)

try



Har ätit tacos och sökt två jobb! Äntligen börjar min hjärna fungera igen... Ska besvara en fråga på hemtentan innan jag får belöna mig med tvn och vindruvor. Tjao.

mardrömmar

Herregud! Har haft helt sjuka mardrömmar inatt. Drömmarna började bra med att en gammal gymnasiecrush började prata med mig på tunnelbanan...sedan urartade det. Plötsligt hittade jag en kvinna med blödande ögon och skulle rädda hennes två bebisar innan hon blev ett monster. Sedan störtade en buss ned från bron vid Katarinahissen...och sedan en till. Fyfan, vaknade upp panikslagen och helt förtvivlad.. Nu är det dock dags att plugga, mot biblioteket!

update: jag drömde även att jag spenderade hela sommaren i Sverige medans alla andra försvann heela sommaren. Mardröm!

my tears dry on their own



Har varit riktigt duktig idag. Gymmade en timme, körde bara ben och så har jag ätit bra och hållit mig borta från sötsaker och läsk. Day three (minus lite alkohol och nuggets i måndags natt) ska klara detta! Imorgon ska jag skrivaskrivaskrivaskriva på min kära hemtenta. Tänkte bege mig till nåt bibliotek eftersom jag inte kan koncentrera mig hemma haha. Tänkte försöka bli klar till lördag! Drömma kan man ju... Ska lyssna på lite musik innan jag somnar. Natt!


let me love you long time


impashion.blogg.se


Var på studentskiva igår med Josse, det var riktigt kul även fast dem stängde stället alldeles för tidigt.  Vaknade upp imorse och mådde piss med världens förkylning. Dagens träningsplaner totalförstörda. Men har legat i soffan hela dagen så mår förhoppningsvis bättre imorgon. Ska fortsätta med mitt 90201-maraton och drömma om att orka gå ut i solen innan jag tar tag i lite plugg.

11

Tjoo korvungar! Är grymt trött idag efter en superbra helg, firandet av Sophie var lyckat och jag däckade hos säret klockan fem på morgonen efter att vi spenderade våra sista kontanter på godisautomaterna i tunnelbanan. Självklart ville vi inte ens ha godiset när vi väl fått det.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och ett jobbigt seminarie väntar. Får gå upp tidigt imorgon och plugga. Sedan är jag "ledig" resten av veckan för att kunna skriva en hemtenta. Fett. Har bokat in träningspass och gym för hela veckan dessutom, dom där musklerna får ta och komma nu alltså...
Lagade förresten supergoda wraps i veckan som jag måste tipsa er om! Självklart med quinoa (så gott och nyttigt, varför visste jag inte om det tidigare?) och kyckling, ska visa er någon dag. Nu blir det lite 90210 innan BB börjar. Kul liv eller hur?

galax




Två kärlekar i ett: stjärnor och galaxer möter en bikini, jag smälter. Från Nelly HÄR


now you're just somebody that I used to know

bild ilovewildfox

Har haft en bra dag, var på gymmet imorse och körde lite innan mitt tandläkarbesök. Tandhygienisten bokstavligen slaktade mina tänder, fy vad det blödde och gjorde ont. Sedan hade jag tvättstugan och sprang iväg för att sola lite. Ska sova strax, skola 9-12 sen hem och göra mig iordning inför kvällen då vi ska fira Sophie. Tagg!

Vill passa på att gratta Sophie på sin 20-årsdag även här!

lorinaa.blogg.se


så snygg och så cool

sjutusen cigaretter

Och jag önskade att du förstod skälet till att jag går på de skumma efterfesterna, dricker två flaskor vin och röker de där sjutusen cigaretterna är för att du inte vill vara med mig. Om du ville vara med mig skulle jag helst av allt bara vilja ligga hemma i din soffa och spela tv-spel och pussas och tramsa omkring men du vill inte längre för du gillar inte när jag går på de där skumma efterfesterna dricker två flaskor vin och röker de där sjutusen cigaretterna. Förlåt. Jag hatar dig.

Michaela Forni

söndag

Tjenare. Sitter i soffan och ska precis kolla på 90210, har blivit smått beroende tyvärr. Har haft en bra helg iallafall! Skulle ju ha gått på Avicii i fredags men eftersom att ett dansgolv rasade sönder blev konserten inställd. Imorgon får vi veta om det blir ett nytt datum eller om vi får pengarna tillbaka...vill så gärna gå så hoppas dem hittar ett nytt datum..
Har varit riktigt dålig på att träna den här veckan, har varit svårt att hinna med och dessutom slarvat med maten. Dåligt av mig, men imorgon är det en ny vecka, och nya tag! På fredag ska Sophie firas och jag har ännu inte hittat något att ha på mig. Brukar köra jeans varje gång jag går ut och nu har jag tröttnat på det. Är på jakt efter en klänning! Men de som jag hittills testat får mig att se ut som en man, pga av min avsaknad av kurvor och boobies. Kul haha. Nåja, hittar nog något. Nej nu vill jag verkligen fly in i 90210-världen så adjöss på er!

rules


RSS 2.0