Godmorgon

Kom precis ut i duschen och ska börja fixa mig. Kan inte ha sovit mycket alls inatt, mår förjävligt nu. Känner på mig att det här kommer bli en jobbig dag. Dags för jobb!

00.14

 
När du haft en dålig dag och några sekunder innan klockan slår tolv får ett oväntat sms som gör att du glömmer att du haft en pissig dag och får dig att le som en idiot, ja det är fint. Även en dålig dag har sina små solstrålar.
 
 
Nu ska jag snart upp och jobba igen. Skrev sova igen först. Fail. God natt.

ångest

Blö. Är så besviken på mig själv. Skulle ha min "cheat-day" imorgon, dvs då jag får äta vad jag vill. Tyvärr så har jag varit på sjukt dåligt humör och jättesur hela eftermiddagen så min kväll slutade med att jag satt och tryckte i mig en massa godis och vit choklad (=för mycket sockerintag och finnar imorgon). Det händer alla, men mår så sjukt illa nu så ångrar det. Jag är en sån som äter efter humör, är jag ledsen äter jag inte alls, är jag arg/sur äter jag jättemycket. Nej, nästa gång jag är på så dåligt humör ska jag ta ett djupt andetag, räkna till tio, ta en promenad och en frukt. Så slipper man sån här onödig ångest.

Nyttig efterrätt

 
Blir du liksom jag nästan alltid sugen på något sött framåt kvällen? Ta kesella (en hel burk innehåller ca 300 kalorier men jag brukar endast använda ca 1/3 eller en halv burk), krossa en digistivekaka (fullkorn) och skiva lite jordgubbar eller ta lite hallon överst. Jätteenkelt, snabbt att göra och mättande!
 
 
förprogrammerat (sitter på jobbet och vill nog dö)

Tips!

 
Drick mer vatten! Frys in några petflaskor med vatten så att du alltid har iskallt vatten hemma. Jag har själv aldrig varit en stor vattendrickare men nu älskar jag det, speciellt när det är iskallt!
 
- Starta varje dag med att dricka ett glas vatten innan den första måltiden! Vatten minskar hungerkänslan, så känner du att du börjar bli sötsugen, ta ett glas vatten och tänk efter om du verkligen är hungrig eller bara sugen på nåt onyttigt!
- Vatten minskar effekterna av stress och trötthet.
- Vatten renar kroppen och bidrar till en bättre hy.
- Kallt vatten ökar kroppens fettförbränning, eftersom att kroppen måste arbeta mer och värma upp det.
 

Enkel frukost/mellanmål!

 
Ett tips på en väldigt enkel men frukost (eller varför inte mellanmål?) är dessa godingar. Allt man behöver är naturell youghurt (eller vanilj eller grekisk youghurt, valfritt!), granola och lite goda frukter eller bär. Granola hittar man bland flingor och musli i de flesta mataffärer!
 

god natt

Har försökt uppdatera från mobilen hela dagen men appen har inte velat funka så det sög ju. Idag är jag jättelättretlig och sjukt irriterad haha, så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Ska ta mig till gymmet imorgon bitti innan jobbet. Ugh vad jag inte vill jobba imorgon...
 

kickstart!

 
Jag kommer ihåg när jag skrev om att jag skulle börja mitt "nya liv" och allt vad jag skulle äta osv. Det gick inte som planerat. Men nu har jag börjat om. I måndags började jag med nya vanor som till slut inte ska vara en diet utan bara en livsstil. Det känns bra att jag klarat tre dagar, visst det är inte mycket men det är en början. Jag har satt upp en månad som "mål", för ett sätt att kickstarta detta. Insåg att jag behövde en utmaning eftersom att jag inte klarat det innan. Denna månad kommer jag spendera med hårdträning, utesluta mat som är dålig för mig och tona upp kroppen så mycket det går! Är jättemotiverad just nu! Vill bli en sån där hurtig människa som tar en promenad klockan 6 på morgonen istället för att sova några timmar extra. Känns som att jag fått en bra början iallafall.
Jag kommer under denna månad dela med mig av recept som jag ska testa på, skriva om svårigheter jag stöter på, framsteg, träningstips och dela med mig av motiverande bloggar jag läser. Vet att det kommer funka den här gången, har aldrig varit så motiverad!
(Bloggen är verkligen ett bra ställe att skriva om sina framsteg eller problem man stöter på, lite som att skriva en träningsdagbok)

28

Bir galen på mig själv att jag aldrig kan vakna när väckarklockan ringer. Ska ta en PW/försöka springa nån timme nu innan jobbet. Tjohoo

everything is ugly down here

tumblr
 
Det mesta är bra, livet flyter på utan större komplikationer. Eller utan komplikationer alls. Men ofta när det är så här bra, händer det något dåligt. Är ständigt på min vakt för man vet aldrig vad som väntar. Slänger alltid ett öga över axeln, håller hårt i räcket. Det går inte att alltid slappna av. Men ikväll känner jag mig bekväm, tillfreds. Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna.
 

måndag

via tumblr
 
Har haft en bra midsommar osv, hann inte uppdatera någonting dock. Tyvärr resulterade mitt midsommarfirande att jag nu är id-lös och penga-lös. Var och beställde ett nytt bankkort imorse och ska strax åka till Polisen och fixa nytt id. Jobbigt det där... Annars då, idag är det min lediga dag och det enda jag gjort är att träna. Körde ett benpass på gymmet, riktigt skönt. Tänkte köra ett armpass imorgonbitti innan jobbet. Synd att jag är så taggad på det nu, men imorgon när jag ska vakna kommer jag säkert dra täcket över huvudet.. Ska som sagt iväg strax men hinner titta på ett avsnitt av Girls först. En serie som inte alls är som den låter (låter som nån chickflickgrejs), utan den är rätt weird med assköna karaktärer.
Hejsvejs.
 

i sommar

 
ska jag: jobba några veckor till, sätta mig på en häst för första gången på 6 år, bli brun, ta körkort, lära mig laga mat, fortsätta träna regelbundet, bestämma vad jag vill göra det kommande året, njuta av att vara ledig, ta en sista minuten, läsa böcker, göra spontana grejor...

sluta mesa



Okej, jag är en mes när det kommer till att lyfta vikter. Att ens gå in på avdelningen på gymmet där alla biffar står med en massa hantlar gör mig rädd. Men nu har jag bestämt att jag ska sluta mesa och våga gå dit. Får gå tidigt på morgonen när ingen är där haha. Ju mer jag läser om träning desto mer peppad blir jag. Måste bara skärpa mig med maten. Har insett att jag inte kan få min drömkropp utan att lyfta vikter och utan att äta rätt. Eller ja, det har jag vetat länge men disciplinen har inte funnits där.
Har hittat en massa videos på youtube som är jättebra för mig som nybörjare, som denna ovan. Tänkte köra på torsdag, berättar hur det gick efter det!

God morgon

Har ingen aning om vad jag gör uppe nu på min lediga dag. Jo, några människor är här och tittar på lägenheten och ska värdera hela fastigheten. Palla. Så fort dom gått ska jag lägga mig och sova. Har inga måsten idag. Och så regnar det som vanligt. Blir film hela dagen och en löptur. Längtar bara tills ikväääll...hehe


you will find him next to me



Den här låten är egentligen med på ett friskispass (remix dådå), tyckte den var bra i den versionen så började söka efter den och upptäckte den akustiska versionen,  åh herregud vad fin den är...
Emeli Sandé - Next to me

Måndag

Bara ca två timmar kvar här på jobbet, helt sjukt vad lungt det är. Men ja måndag morgon... När jag kommer hem ska jag käka en god lunch och sedan dra till nåt köpcentrum och försöka hitta lite kläder. Avslutar kvällen med träning yey! Och imorgon är jag ledig.


my new favourite thing to do is wasting my time on a bum like you


God morgon

Hallå hallå. Sitter på jobbet och har det väldigt lungt än så länge. Tänkte passa på att uttrycka min längtan inför imorgon. Är ledig och ska inte göra ett skit. Ska sova tills jag vaknar, spendera en timme eller två på gymmet och låna lite böcker på nåt bibliotek. Man längtar verkligen efter oplanerade dagar när det enda man gör typ är att jobba.


Två saker

Nummer ett: Varför i hela friden vill man stå utanför en mataffären en kvart innan den ens öppnat? Man vet att den inte har öppnat och ändå står dessa människor och testar dörrarna. Tror dom att maten ska ta slut eller vad är det frågan om? Nej jag förstår inte.

Nummer två: Om du säger till mig att jordgubbarna är billigare i Högdalen, Jaa varför sätter du dig då inte bara på tunnelbanan i två minuter och köper dom då? Sluta klaga ingen vill höra.

/tjej med dåligt morgonhumör


Här om dagen

såg jag ut såhär. Kjol, JC, jacka H&M, väska Gina Tricot, converse


random inlägg, har inte sovit på snart 48 timmar

Min första kommande lön är redan slut i mitt huvud..men jag lovar, jag ska hålla i pengarna. Det enda jag vill ha är ett par Nike Air Max, gärna färgglada som dessa. Åh vad jag velat ha dem länge nu. En ansiktsbehandling tänker jag också unna mig. Har aldrig gjort en och min hy är kaos. Behövligt!

 


Veckan genom instagram


Agnes - One last time



Gillar den här lite granna..

5



Jag vill nästan be om ursäkt till mig själv för att jag låter mig känna något igen. Jag som lovade mig själv att aldrig mer känna igen. Inte på ett väldigt, väldigt långt tag. Jag har en känsla av att jag går rätt in i fällan, igen. Men samtidigt finns det ingenting som gör mig så glad. Det handlar om att våga eller att vara feg. Att kasta sig ut för stupet utan att veta om någon kommer dra mig upp. Eller att ta ett steg tillbaka och rädda sig själv innan det är för sent. Och jag vet inte om jag är redo för att hoppa.

booomb



bilder via shoppingandfashion.se

Börjar dreggla lite smått när jag ser dessa bilder, gud så fina kläder. Men nej, än är det ju inte sommar ännu så man får inte börja längta tills hösten nu..

RSS 2.0