mobilblogg



Försöker mig på att blogga från mobilen, ja resultatet blev då inte så bra haha. Kom nyligen hem från bion! Såg New years eve med Emelie och Jenna, tyckte det var en rätt mysig och rolig. Nu ska jag mysa ner i mina fina shorts ni ser på första bilden haha (fick dem i julklapp!) och försöka sova. Hörs imorn!

att se honom


Ja, det gjorde lite ont i mig. Det högg till som en kniv i hjärtat. Men allt jag kunde tänka var: fan vilken tur att jag sminkat mig idag och fixat mitt hår. Fan vilken tur att jag ser bra ut idag. Jag kunde bara tänka tur att jag inte ser ut som ett vrak. Och ja det är lite fel, men i slutändan är det alltid en tävling och jag tänker vinna.

men jag saknar inte dig


Jag får "jag saknar dig" sms från fel person. Från någon jag inte saknar och inte tycker om. Vad svarar man? Hade jag varit lika ond som jag ibland är hade jag sagt "men jag saknar inte dig". Men jag får så sjukt dåligt samvete över allting. Speciellt när det gäller männsikors känslor. Kanske ska jag svara rätt och slätt med en smilegubbe...det är väl rätt tolkningsbart på olika sätt...? Endast en gång har jag saknat en kille som sagt att han saknade mig. Och jag sa det tillbaka för att jag verkligen menade det. Men nu...? Jag hatar känslor av alla olika slag, det är bara jobbigt och svårt. Hade det varit rätt person som skickat mig det där smset hade jag lett som ett fån i flera dagar, men nu känner jag mig bara hemsk. Fan.


Universella lögner


fredag

Återigen har jag lyckats snooza tre timmar och sovit bort en halv dag. Blir ännu mer galen. När jag väl insett att jag inte kunde snooza mer låg jag som helt apatisk i sängen och orkade bara inte gå upp. Men men det gick.. Nu sitter jag och väntar på att min otroligt fantasifulla frukost/lunch i form av pasta och köttbullar ska bli klar. Idag ska jag mest städa köket och springa lite ärenden och ikväll blir det bio!


I guess she gave you things, I didn’t give to you

Nevermind
I’ll find someone like you
I wish nothing but the best
For you too
Don’t forget me
I beg
I’ll remember you still
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

torsdag

Uppdaterar min tumblr oftare än vad jag gör här, bara för att det är så mycket enklare, en bild, ett litet ord och ett klick så är man klar. Så dem som tycker tumblr är kul kan ju kolla in där när det ekar tomt här.

Igår natt satt jag uppe och tittade på Easy A, så jäkla kul film, ska försöka hitta liknande filmer att ladda hem så man kan garva lite för sig själv. Imorgon ska jag dock upp och träna. Jaa jag ska. Så inget filmtittande till kl 3 inatt...

nyår



Har letat runt som en galning efter en klänning till nyår utan resultat. Inga paljetter och inget glittrigt hittade jag heller. Det får bli en ny blus och svarta jeans, med klackar, istället. Tänkte satsa på mycket smink istället, svart sotat, glittrigt, långa fransar...vi får se vad jag lyckas med haha blir väl det vanliga i slutändan. Just nu håller jag och Angelica på att planera inför lördagen och jag tror det kommer bli riktigt nice!


Ingen annan skulle gå en meter för mig, jag behöver dig



nitar

Bild.

Har velat göra såhär med ett par jeans länge, men nu tror jag att jag ska bege mig till närmsta panduro-butik inom den närmsta framtiden och köpa på mig massa nitar! Köpte ett par nya svarta jeans idag så kan ju ta dem gamla och experimentera på.

 

 

 


fly


ulrikkelund


Åh blir så irriterad på mig själv när jag vaknar vid den här tiden och upptäcker att jag sovit bort halva dagen och dessutom stängt av väckarklockan i sömnen. Vad är det för fel på mig? Blir galen. Hade tänkt dra till gymmet tidigt imorse men nu hinner jag nog inte det. Ska göra mig iordning nu innan jag ger mig ut på stan eller drar till nåt köpcentrum på jakt efter allt på min långa lista. Ha det!


erase me

Det är när man inser att man bara vart jämförd med ett ex som man är glad att det hände. Och jag mår så jäkla mycket bättre nu. För jag är så jäkla bra.

23.41

Människor som aldrig lovar dig något, aldrig lovar att inte svika dig, att inte ljuga för dig, att inte bli någon annan..det är dem jag föredrar, dem som inte ger dig några löften. Det är dem som säger att du kan lita på dem, säger att du betyder allt och ger dig löften utan att du bett om några...det är dem du aldrig ska lita på.


<3


I keep on running, keep on running and nothing works, can't get away from you


Lite av mina julklappar. Skulle ha fotat med min systemis men måste ha tappat bort den eller lagt på ett skumt ställe, så det fick bli lite kassa bilder med mobilen. Titta, det kan löna sig att ha en blogg, min syster gav mig nämligen ett av de glas jag skrev om men inte önskat mig! Ska inviga det på lördag haha.


Idag har jag varit i Kista med Saida, Nina och Mate. Garvat ihjäl mig, ätit gott och så har vi stylat om Mate haha. Allas tjejers dröm att välja ut kläder åt killar ju haha.





SOMEDAY SOMEONE WILL THANK YOU FOR LETTING ME GO


nyheter


Ingen har väl missat att H&M fått in en massa nyheter i webshopen? Detta är mina favoiter, den rosa bikinin och örhängena är jag väldigt nära på att klicka hem...

tisdag




Blä vad dålig jag är på att uppdatera. Vet inte varför, jag har ju tid egentligen. Är bara för lat för att damma av kameran och fota nåt nytt... Men ska skärpa mig lite tror jag. Har hamnat i en sådan där trött-period då det inte spelar någon roll hur mycket eller lite jag sover, är ständigt lika seg och trött. Riktigt jobbigt. Försöker ju träna för att få upp energin, men tror det här beror på all skit jag stoppar i mig.. Ändring på det!

13.39

Hade en jättemysig jul tillsammans med pappa och syster, på måndag blir det lite mer julfirande hos mamma. Är så nöjd med julen och presenterna, ska visa er i veckan! Fick biljett till Avicii i mars, vilket var helt oväntat, skrek till för att jag blev så glad hahaha. Tack världens bästa pappa, mamma och syster!

God jul

Tänkte bara önska er en god jul!! <3


like the moon causes the tide



bild: littleplastichorses


Börjar bli dags att sova strax, ska upp tidigt och träna innan jag ska träffa Angelica och köpa de sista julklapparna. Sedan ska vi baka en massa jul..grejs. Julbaka helt enkelt haha. Blir mys!

när jag nu släpper taget

 

Tycker att den här är så fin. Det är Johan Thurfjell som gjort tavlan och det går att köpa affischen på Moderna Museet. Är nästan lite sugen på att skaffa den till mina vita tomma väggar.. Ska iallafall börja ladda upp foton och beställa hem via Fuji!

 

 


torsdag



Tjoo alla kycklingar! Nej men hej hej. Har varit ute i Sköndal (f-ing nowhere) och lånat en bok imorse. Sov dåligt som en ko och har huvudvärk som tusan. Nu ska jag dra till skolan för ett tre timmar långt seminarie. Skjut mig? Fast sen är det ju "jullov" så det blir värt i slutändan. Babbelbabbel måste dra!

sommarlängtan


Tittade igenom bilder i arkivet på datan, hittade dessa från värmland 2010 med Sophie, klickade fram och redigerade lite. Saknar sommaren en hel del!


paljettkjol



Satan vad den där paljettkjolen skulle sitta fint på nyår. Bild här. Kjolen kommer från Melba och kostar 259:-

bland det bästa

Jag vet att jag skriver väldigt mycket om de dåliga stunderna i livet, men hörrni, livet kan vara förjäkla bra ibland med. Bland det bästa som finns är ju:


att bli pussad i pannan
att ligga och stirra på den man tycker om tills man måste vika av med blicken
att vara på en festival och dansa med fina vänner till låtar du aldrig hört
att titta på Mia och Klara och garva tills man vill kissa på sig
att sitta uppe en hel natt och titta på filmer med en fin vän
när man inte vet vad man gjort natten innan men man vet att man haft jäkligt kul
när man är ute och dansar tills fötterna blöder med sina bästa vänner omkring sig
att se på soluppgången en sommarmorgon
att landa i ett varmt land och stiga ut ur planet
att bli kramad bakifrån med hans händer runt sin mage
nya strumpor
barn som skrattar
när han stryker håret från ens ansikte
när han vaknar till på morgonen och vänder på sig för att lägga sin arm runt om dig och fläta in sina fingrar i dina
att äta chicken nuggets (faktiskt)
att lyckas med något man kämpat för
att vara omringad av dem man tycker mest om, helt enkelt
när allt bara är perfekt och går som man vill
att vara med sin familj och känna att man aldrig kan känna sig tryggare än med dem
när man träffar någon ny intressant person
att känna sig omtyckt
att skratta
att gå barfota hem en sommarnatt
en sån liten sak som när din hund överlyckligt välkomnar dig hem och du känner att någon faktiskt saknat dig
spontana äventyr

 

Nu har jag då inga nya strumpor, men tubsockor, dem kan vara väldigt bra dem med och dem pryder mina kalla fötter ikväll när jag sitter i soffan och kollar på film -  en annan ska som kan vara förjäkla bra.

 

 


talking loud, not saying much



Jag såg honom idag. Bara hans rygg och jag var långt ifrån. Men ändå, jag såg honom. Första gången på väldigt länge. Jag hade ingen aning om att det skulle hugga till så hårt i magen och att jag skulle bli helt paralyserad. Jag satt och stirrade ut genom tunnelbanefönstret medan en massa bilder spelades upp för mitt inre. Som på en millisekund såg jag allt som om att det var igår. Det gjorde ont, riktigt ont. Men det kändes bättre än vad jag föreställt mig. Jag tänkte att jag inte har rätt att må dåligt över det. Men jag jag borde det. För det var första gången jag troligtvis hade sårat någon. Någon som tyckte om mig. Jag skulle aldrig göra det med flit, men gjort är gjort. Och det har jag gör ont att veta att jag gjort det. Men så mycket bättre mår man när man vet att den man sårat redan glömt.

Lana Del Rey - Video Games


bilder; tumblr. jag vill ha paljetttights!

Hallihallå. Har haft fullt upp idag med skola och besök hos frissan. Färgade och fräschade till det, tänkte visa men kom på att ni troligtvis inte vet hur det såg ut innan haha. Mitt stativ till kameran är trasigt förresten, annars hade jag försökt ta lite bilder..men ska fixa ett nytt u i jul! Och kanske tvinga hit syrran att fota mig lite på söders mysiga gator.. Nu måste jag springa ner till centrum för att hämta ett paket som ligger och väntar på mig. Yeeey..eller nej just det, det var ju bara alla mina 711 juridikböcker...

nevermind, I'll find someone like you





Så fin!


You don't have to save me, just need you to follow


via ilovewildfox

Kom hem för ett tag sedan och har ätit lite sen middag. Tränade med Angelica efter en heldag i skolan. Var meningen att vi bara skulle gå på ett danspass, men sedan kom vi på att Lisa leder pass på tisdagar, så efter ett danspass drog vi längst ut i Nacka på ännu ett pass haha. Känner mig ändå fräsch nu men är helt slut i kroppen! När jag kom innanför dörren kände jag doften av nybakat, papi hade bakat mjuk pepparkaka. Kunde utan dåligt samvete proppa i mig en...och nu ska jag knycka en till hehee...


Om

Om jag hade lite tid över skulle jag göra det här:



Köpa en stor ram, skriva ut en massa foton och hänga upp på väggen.




Måla. Jag är egentligen sämst på att måla men det vore så skönt, bara att måla en liten tavla.



Lära mig att baka. Hör verkligen inte hemma i köket men behöver en utmaning.




Läsa för skojs skull.

Men, tillbaka till verkligeheten och civilrätt.


LISA



Grattis världens bästa Lisa 19 år!

Träffade denna fina människa och fikade en stund på hennes dag. Mysigt! För övrigt min favoritbild på oss.

fanny lyckman



god damn woman. här

i'm so gifted to find what I don't like the most


pic; unknown

fortfarande irriterad

Vad fan är grejen? Vart jag än är får jag aldrig vara ifred. Inte ens om man har hörlurar på sig. Galeeeeeen.

confidence-boost

Okej, jag har insett att jag är fan sämst på att ta emot komplimanger. Satt igår och sa "neej..va? neeeej neeej det är inte sant. neeej" när en kille gav mig komplimanger om och om och inte kunde sluta le och stirra på mig. Haha alltså ska börja köra "aa tack jag vet" i fortsättningen. Bli lite självgod haha. Nej men har ju alltid haft kasst självförtroende men nu ska jag fan confidence-boosta mig själv.  Det sitter bara i den där hjärnan som tänker på tok för mycket. Skärpning!


dålig dag

Har en jävla bajsdag. Kan alla bara sluta prata, sluta tjata, sluta prata om samma sak om och om och om igen, sluta prata med mig när jag inte vill prata, sluta blahahahblööö. En sån där dag då man borde ha stannat där man vaknade. Jag fungerar inte utan sömn.

PEPPINLÄGG TILL MIG SJÄLV (och er om ni behöver bli peppade)

 


mirror on the wall, here we are again


shoppingsugen

bilder; chicy.se, modekungen, romwe

 

Har ett rejält shoppingsug men som vanligt i december är pengarna slut och studentbidraget kommer man inte långt på. Så fort jag får "jullov" är det dags att söka helgjobb. Vill kunna resa under våren och det är sjukt svårt att spara pengar nu, så det är ett måste! Är död nu efter dagens juridikseminarie, alla lagar och balkar gör mig galen, men det ska nog fungera. Ska ladda hem en film innan jag sover, tjoho.



23.03


Sjukt jävla trött på allt. Vill härifrån nu. Man tror så jävla mycket men allt är fel. Försöker vara perfekt men alltid gör man fel. Känns som att jag går ensam i motvind.
Sovdags.


Du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar


Bland duntäcken, mjuka kuddar, i ett mörkt rum. I din varma famn, djupa andetag.
"Jag älskar dig"
"Nej" Hur skulle du kunna, jag är alldeles för paranoid, för skadad, för tråkig, för ful, hur skulle någon någonsin kunna älska någon som mig? Jag kommer aldrig förtjäna dig.
"Vadå nej?"
"Nej, det gör du inte" Om du gör det är du sjuk, inte lika som mig, men du är sjuk. Det går inte. Ingen kan.
"Jag älskar dig" Tystnad. "Älskar du mig?"
"Nej" Men jag önskar att jag kunde.



/typhalvrandomjagskrevihopbara...

it´s gonna take a lot to drag me away from you


random/sommarlängtan via weheartit/

söndag


jag och syster i fredags

Har varit på bio idag med Saida, Josse och Cassandra. Vi såg En dag och den var riktigt fin! Nu har syster flyttat in i lägenheten i två veckor så ikväll blir det mys framför Pan Am.


I never told you

Jag klarar inte av när folk är snälla mot mig eller känner sig tacksamma. Pappas kompis är här och ville prata med mig. Han tackade för att han fått ta tid från mig och pappa när han gått igenom en jobbig grej och behövde pappas hjälp. Fick ett presentkort och en massa tack. Blev såklart jätterörd när han sa det. Klarar inte av att veta att andra mår dåligt heller.

Har varit bajsbakis idag och inte sovit särskilt mycket, så har stängt in mig på rummet med deppmode-listan i hörlurarna. Håller på och laddar ner Colombiana som jag ska kolla på tills jag somnar. Det suger dock att vara ensam. Men skönt ibland. Och det suger att jag inte har nåt godis hemma.


19.44


bilder från turkiet i somras/ haha första../


Är i megastort behov av att komma bort. Helst till solen. Men en liten stuga i norrland skulle vara alldeles utmärkt också.

I will never win this game



När man inte längre vet upp eller ner. Ut eller in.
När alla dagar är likadana och när man ser allt utan gråskala.
När man undrar hur man hamnade här och vad någon där uppe har emot en.
När man inte kan hitta en enda bild där man ler på riktigt.
När man är livrädd att fastna här men inte vet hur man tar sig härifrån.


har försökt att tänka bort dig på alla sätt


"Du kommer göra någon annan kille lycklig"


Orden ekar i mitt huvud varje natt. Jag vill inte göra någon annan lycklig. Inte en enda jävel.




bon iver - perth

via tumblr & rebfre.se

 


bon iver - perth

via tumblr & rebfre.se

 


the one that got away





And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away


Slutet av videon är så fint.


I hate this part

Har haft en bra dag med en utav alla grupper jag gör arbeten med i skolan nu, lämnat in en ångestfylld hemtenta och en massa andra arbeten. Kan för första gången på veckor andas. Självklart blir jag sjukt otålig och kan inte sitta still då. Kan inte vara ensam heller. Nu ska jag städa mitt rum (städning är den bästa terapin, speciellt dammsugning) innan jag går ner till solariet (jag vet, det är jättedåligt).

glittra


Nyårsklänning? Något liknande är jag ute efter! Har egentligen ingeting planerat inför nyår ännu, men som högtidshatare känner jag mig skyldig att göra en sista ansträngning i år och glittra lite ändå haha.
Från AX Paris


we don´t have to talk about it



Såhär ska min lägenhet se ut när jag flyttar ut, tack. /Bilder här, 3e unknown


00.16

Äntligen klar med hemtentan. Tack och lov. Med min otur gick slutade såklart skrivaren att fungera.
Och så blev jag speedad på redbullen jag drack. Nu. Jag drack den för 6 timmar sen. Yey.

you shoot me down, but I won´t fall



En av mina favoritlåtar i en ännu finare version. Får inte nog.


(Ja jag är typ klar med hemtentan, därför sitter jag här. Försöker ta reda på vad enkelt radavstånd är men ALLA säger olika saker, och instruktionerna är alldeles för luddiga. Skit)

i´m talking loud, not saying much


Blir så trött ibland på att läsa samma bloggar hela tiden, så idag tittade jag runt lite och hittade den här. Ulrikke Lund, supersöt tjej med sjukt fin stil! Även om jag inte förstår all norska är det bara kul att hitta inspiration.

onsdag

Har en paus i tentaskrivandet. Bara en fråga kvar nu + renskrivning. Självklart är den redan för lång som vanligt. Men har hela natten på mig och 7 eleven runt hörnet, redbull blir min hjälte inatt.

Funderade på en grej, har en massa texter jag skrivit på min gamla blogg. En del tycker jag mer om, andra mindre. Funderar på att lägga upp några av dom gamla här... och nya förstås. Lite läsning för den som vill. Helt orelevant inlägg egentligen, jag lägger väl upp dom om jag vill haha. Nåväl, strax tillbaka med huvudet i böckerna.

Var 100% säker på att det var torsdag idag. Vad tusan...

rachel bilson - shoemint



Rachel Bilson har gjort ett samarbete med Steve Madden, och släpper snart sin första skokollektion ShoeMint. Steve Maddens skor är alltid skitsnygga, så tror det kan bli riktigt fint. De beigea/gråa med snören tycker jag redan om!


anything to make you smile


1/ i somras, 2/ berlin

Dags att sova, har "skola" imorgon, en redovisning, sedan direkt hem och skriva klart min hemtenta. Känner mest för att dö typ lite. Eller bara snabbspola fram till fredag. Snälla någon? Nej, bara göra sitt jobb och skriva klart den där ångestfyllda jädrans tentan.

nystart

Jaha, då skaffade jag mig en ny blogg. Vet inte hur många jag haft nu, men här hittar ni min senaste och också den jag tyckt mest om. Kanske återvänder till den någon dag. Känns bra med en ny, fräsch blogg, som ett nytt papper att börja kladda på. Har inga som helst förväntingar eller krav på mig själv, skriver om vad som helst när som helst. Vi får väl se hur det här blir. Tjoho.

!

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0