If you let me, here's what I'll do I'll take care of you

Det som gör mig glad...


28

Dagarna bara springer förbi. Snart är det redan augusti. Jag mår för det mesta bra. Har inte mycket att klaga över, vädret är bra, träningen går bra, jag är ledig. Är bara småirriterad över två saker, vilket gör att jag känner mig ofokuserad och smått frånvarande. Vill inte ödsla tid på att tänka på detta när jag kan göra så mycket annat. Ett år från nu kommer jag ändå inte bry mig om det. Ikväll (liksom de senaste kvällarna) kommer jag begrava mig i soffan framför en dålig film. Med lite godis. Bara för att jag är ensam. Och för att jag får idag.
 
Just det, kommer inte skriva särskilt mycket mer om träning eller kost då jag inte har haft tid, utan det håller jag till min tumblr där det är enklare och går fortare att skriva direkt från mobilen. Men om jag plötsligt en dag får de där absen eller otroliga benmuskler kommer jag självklart dela med mig. Det kan dock dröja några år.

är du lycklig nu

 
"Du kommer göra någon annan kille lycklig". Månader har gått sedan jag läste de orden som då gjorde så ont. Jag kunde nästan höra ett hånfullt fnys och tvivlet. Att jag skulle kunna göra någon kille lycklig var inget han hoppades på och inget han trodde skulle hända. Men nu har månader gått, och jag har gjort en annan kille lycklig. Det var aldrig min mening, men det hände. Det var inte för att hämnas, men det känns bra. Att någon fasktiskt ser en. Det är bara en sak jag glömt under de månader som gått.
Jag är inte säker på att jag gjort mig själv lycklig.

skriver av mig

 
Jag har gått och tänkt på en sak rätt länge nu. Hur vi så lätt byter bort varann. Föräldrar som glömmer att dem har barn, vänner som hittar nån mer intressant och spännande vän och vips är du en gammal version som ingen vill ha, killar som ena dagen bara har ögon för dig, dagen efter går en söt brunett förbi och han minns inte vem du är. Jag har upplevt alla dessa kategorier av bortbyte. En del gång på gång, som med vänner och killar. Jag blir bara mer och mer rädd ju oftare det händer att det inte går att lita på en enda människa. Om jag kan bli bortbytt lika fort som en gammal mobiltelefon för att du vill ha den nya som går att bada med i badkaret...varför ska jag lita på dig? Jag är trött på att bli lovad saker. Att kompisar lovar att kämpa för dig. Att killar lovar att aldrig såra dig. Och ändå så gör dem det. Det är därför jag aldrig lovar någon att stanna, jag lovar aldrig någon nånting. Jag tycker inte att jag behöver det, för dem jag tycker om vet nog vart dem har mig. Jag vill inte lova något när jag vet att den jag ger detta löfte till inte kan lova mig detsamma. Jag är helt enkelt trött på att bli slängt i papperskorgen. Jag är ingen dator som du kan uppdatera och göra mer intressant, effektivare och mer händig. Tyvärr. Jag är jag och om du inte vill stanna tycker jag att att du backar undan innan du hackar dig in i mitt system och får mig att tilltro dig med mina hemligheter.

24

Har tait det lungt idag och bara gått lite affärer. Kom hem med ett par shorts jag velat ha länge och då jag provat dem förut tänkte jag att jag inte behövde göra det igen... När jag kom hem var dom helt felsydda och det ena shortsbenet var både tightare och kortare än det andra. Orkar inte. Det är knappast så att mitt vänsterlår är så mycket fetare än det andra.. Så får gå tillbaka imorgonbitti. Ikväll blir det träning!
 

Tvättdag

Såhär har min dag sett ut. Tvättat. Vaknade i skaplig tid imorse och åkte till gymmet. Kortet går ut imorgon och har inte sett en skymt av mina pengar ännu så fick passa på. Riktigt irriterande att inte få sin lön som utlovat. Har mejlat idag utan att få svar, ska hetsa mer imorgon och ringa upp dem. Blir rädd att mina pengar hamnat nån annanstans ju! Glömde (orkade inte laga haha) äta lunch idag så är grymt hungrig nu, pappa är och fixar mat som tur är..ska lyfta rumpan ur soffan nu!

yeeey nu har jag fått min lön, cashflow haha. åh är så dålig på att spara pengar. men har lagt undan alla pengar för resan iallafall!


23

 
Har blivit gles uppdatering här, har knappt suttit vid datorn de senaste dagarna. Livet är rätt bra iallafall. Slutade mer eller mindre jobba i fredags och nu kan jag äntligen njuta. Firat en kompis som fyllt år i helgen också, har varit riktigt kul. Och idag (för bara någon timme sedan) bokade jag och Josse sommarens resa! En vecka sol och bad. Längtar!
Resten av sommaren ska jag spendera med att fortsätta träna, söka jobb inför hösten och plugga körkortsteori. Livet är rätt bra som sagt.
 

18

Blä, har haft en dålig dag på jobbet. Det har både regnat och haglat på mig. Fryser fortfarande som en ispinne fast solen är framme. Ska käka lite sen lunch i form av kyckling och borccoli och sedan ge mig ut och springa!
Kul inlägg, behövde bara skriva lite..

tisdag

 
Drog upp mitt lata arsle ur sängen vid åttatiden imorse (trodde jag skulle jobba morgon men det blev ändrat) för andra dagen i rad och tog mig till gymmet. Körde armar idag, hoppas på att det känns imorgon... Tänkte mest fokusera på konditionsträning resten av veckan, springa, promenera och se om det finns några spinningpass. Om några dagar går mitt gymkort ut och jag har inte fått lön så kan inte köpa nytt heller. Ångest.
 
Nu ska jag slänga i mig lite mat (fanns ingenting hemma som vanligt och jag har 51 spänn på kortet yey) så det fick bli fulkornspasta och brända köttbullar... Ska jobba fyra dagar i sträck nu, ska bli så kul... Men sen tar jag semster så ska inte klaga!
 

19.33


På jobbet

Idag är det en sån där dag då man bara vill ligga hemma i sängen och kolla på en massa filmer och dricka varm choklad. Men här sitter jag i regnet och kylan i sex timmar till. Nåväl, när jag kommer hem ska jag ta en lång varm dusch och sedan krypa ner under duntäcket. Kämpaaa


.

Jag.vill.inte.jobba.idag.
Fem jobbdagar kvar. Känns som en evighet.
Idag är en typisk såndär dag då man vill äta frukost ute i solen, ligga och sola vid havet och inte göra nånting. Varför har det regnat varenda dag jag varit ledig?! Möh.

11

Blir så tråkigt att blogga utan bilder, men min kamera är på vift och stativet är trasigt sedan länge. Om kameran återvänder hel har jag ingen aning om, men hoppas...ska tvinga syrran att ta lite bilder/fota tillsammans.
Nu ska jag strax ut på en låång PW till Nacka (för att sno kläder av sis och ladda ner filmer när hon är borta höhö). Väntar bara på att mobilen ska ladda klart! Måste gå bort de där kinapuffarna jag tryckte i mig idag. Alltså varför, det gick ju så bra förra veckan... Måste lära mig att äta oftare och aldrig gå hungrig!
 

Hungrig

Sitter på bussen på väg till gymmet, tänkte köra ben idag. Plnerade att köra riktigt hårt idag MEN så fanns det ingen frukost alls hemma, inte ens mjölk så det blev några skorpor för mig. Sjukt hungrig fortfarande. Vet att jag inte kommer orka nånting om jag inte ätit bra innan så får försöka hitta nåt när jag är framme vid gymmet. Finns ingen lunch hemma heller så det måste jag fixa..gah hatar att lägga pengar på mat när man redan måste skrapa ihop pengarna haha..löning kom nuu


God morgon

Nu sitter jag på jobbet med hängiga kliande ögon och hoppas att jag ska överleva dagen. Var svårt att somna igår och lika svårt att vakna imorse... Att veta att man måste gå upp kl 6 nästan varje dag en vecka till gör inte det hela bättre..nu hoppas jag att den här dagen går fortfortfoooort.


ryggsäck

har inte använt ryggsäck sedan jag gick i femman, men denna är ju så snygg att jag dör. från modekungen

You can't make your heart feel something it won't


@instagram

 

veckan som gått. finaste hunden njuter, lite shopping idag, sushi med Sophie efter en lång PW


7

Sitter här hemma helt sjukt trött. Har gått upp kl 6 varje morgon den här veckan (ja jag vet inte så tidigt men är inte van vid det haha), sovit konstigt och tränat nästan varje dag och det börjar kännas att energin är på väg att ta slut. Funderar på om jag ska åka och låna mammas hus eller ej, så kanske man får vara lite själv för en gångs skull. Fast å andra sidan vore det rätt sorgligt haha. Idag är det min cheat day iallafall, så ska knalla ner till affären och se vad jag kan hitta. Har varit sjukt sugen på sådana där jordgubbar doppade i vid choklad hela veckan.. ja det får det bli!
 
Har förresten ingen aning om vad det är för veckodag nu för tiden. Kom på nu att det är lördag...gah

Övning!

 
 
För insidan av låren
Tänker testa detta imorgon!
 

fredag?

Har försökt uppdatera från mobilen då jag inte hunnit sitta vid datorn något, men icke, appen vill inte funka konstigt nog. Den här veckan har jag skött mig riktigt bra gällande mat och träning. Det enda undantaget blev en drink och ett glas vin i onsdags, men hej det dansades väl bort haha... Har jobbat idag och tränat, är helt slut nu. Känns som att jag inte gör annat. Och så är det fredag. Det visste jag knappt. Vill också ut och ha kul men jobbar imorgonbitti med och de kommande helgerna också haha så ja..livet fortsätter såhär ett tag..men pengar pengar!
 
 

4

Vaknade halv åtta av mitt alarm. Först blev jag vettskrämd när jag trodde att jag hade försovit mig till jobbet och fick en sån där ångestattack ni vet haha. Sen insåg jag att jag var ledig. Har tagit en lång dusch och ätit en god frukost. Nu ska jag bege mig mot gymmet, kör ben idag!
 

DAGENS

 
 
 
 
 

motivation

 
Dagar då jag känner att jag bara inte orkar tar jag mig en stund och tittar på bilder på abs och rumpor och vips så känner jag mig motiverad igen. Haha. Jag lovar, det funkar.
 
 

ÄT FRUKOST

 
Jag har de senaste åren slarvat med frukosten, dels på grund av att jag sällan känner hunger på morgonen, dels för att jag aldrig gillat "frukostmat". Men det blir bättre och bättre med tiden. Har insett att jag inte överlever dagarna utan en energirik frukost! Till frukost gäller det att få i sig mycket energi och gärna kolhydrater eftersom att frukosten är det som kroppen förbränner under hela dagen.
 
Tips på frukost:
- Ägg, bacon och bönor i tomatsås
- Havregrynsgröt med bär och gärna en klick jordnötssmör om man gillar det.
- Yoghurt med granola och bär
- Skyr (proteinrik och otroligt mättande yoghurt)
- Grovt bröd med kalkon och grönsaker.
- Rågbröd m. kalkon, grönsaker, valfritt pålägg.
- Knäckebröd med ägg/kalkon. + frukt!
 
Och börja alltid dagen med en kopp grönt te! (eller en kopp kaffe om man föredrar det)
 

Övningar att göra hemma: booty, lower abs & lovehandles



 

Träningsschema v. 27

 
Måndag: Springa + PW (ca 5km varav 3 PW. Bränt: ca 345kcal).
30 squats, 30 "rumpövningar" (ska visa er ikväll) + 50 situps.
 
Tisdag: Gym: 20 min kondition + 40 min armar, rygg, mage (maskiner + hantlar)
 
Onsdag: PW 50-60 min. Gym: 20 min kondition + 45 min ben, mage, rumpa.
 
Torsdag: Springa + PW. Övningar hemma.
 
Fredag: PW + övningar hemma
 
Lördag: Vilodag
 
Söndag: Pass(?) + 30 min gym (troligtvis ben)
 

ny vecka

Den här helgen failade jag också. Blev massa glass och godis...
Men körde ett box-pass igår och var helt slut efter så det kanske hjälpte lite haha. Nu är det iallafall en ny vecka och en ny dag att göra det rätt. Jag kunde dock inte vakna imorse för var så himla trött, men är uppe nu, har fått i mig lite havregrynsgröt (hatar det egentligen, men vad gör man inte...) och ska ut och springa lite. I eftermiddag blir det jobb igen. Blö. Hörs sen!
 
 

RSS 2.0