Sova

Tänker sova nu, klockan är bara elva men är så himla uttråkad att jag redan städat hela lägenheten och nu inte vet vad jag ska göra...god natt


inte längre ett trasigt element

 
Den första april 2012 skrev jag:
Jag är inte och kommer aldrig vara en rolig fredagskväll. Eller en mysig lördagsmorgon. Jag är den där ångestfyllda söndagseftermiddagen eller den där torsdagsmorgonen man bara vill spola över så att det blir fredag. Jag är ett trasigt element en kall januarinatt, bussen som alltid går sönder på morgonen. Mina knän knäcker sig när jag böjer mig ner, jag kan inte föra mig elegant, jag går in i dörrar och snubblar på dörrkanter. Jag kallar mig själv socialt inkapabel, jag flackar med blicken och börjar prata om avföring när jag är obekväm. Jag tror ibland att jag inte bör gå utanför dörren. Men det är den jag är. En ångestfylld söndagseftermiddag.
 
Det sista jag trodde var att någon skulle falla för den där ångestfyllda söndagseftermiddagen. Aldrig skulle någon skratta åt mina knäckande knän, aldrig skulle någon välja att frysa vid det trasiga elementet istället för det som fungerar. Men sen hände det. Jag tror fortfarande inte att det är sant. Känner mig som en fnittrig flicka. Som en elefant som studsar på rosa moln. Jag vet fortfarande inte hur, men han ser något annat helt annat än en ångestfylld söndagseftermiddag.
 
 

.

Gick upp redan vid åtta idag, vet inte varför för har ändå inget att göra men skönt nu att ha hela dagen framför sig. Har sökt lite jobb och ska fortsätta senare. Nu ska jag växla tillbaka mina pengar och åka iväg och kolla lite på kläder. Men bara titta och prova, inget annat haha. Ska bara läsa lite bloggar och sega innan jag sticker iväg...
 

29

Har haft det toppen på Zakynthos tillsammans med Josse! Dock blev planet försenat med typ 13 timmar på vägen hem men det gjorde inte så mycket. Känns deppigt att vara hemma och tillbaka i verkligheten. Ska spendera dagarna innan skolstarten med att söka fler jobb och planera framtiden, typ. Vill tillbaka till gymmet men träningskortet har gått ut och pengarna flödar inte direkt in...får se om jag kan skrapa ihop lite pengar annars får man väl vänta på bättre tider och träna hemma. Känns redan som att det är höst. Brukar alltid deppa ihop på hösten och under vintern men ska göra mitt bästa för att bara se det positiva och göra roliga saker istället. Vill blogga men känner att den här bloggen har gjort sitt. Kanske ska starta om på en ny bloggplattform och hitta lite motivation. Nu ska jag tillbaka ner i tvättstugan.
 

I just can't get enough


Hej

Hade visst glömt bort bloggen ett tag. Men livet rullar på. Söker jobb osv. Inte särskilt kul just nu. Men på tisdag åker jag till Grekland med Josse! Ska bli så skönt att komma bort.

Har hållit på och tvättat i några timmar nu. Är skitsur över en blus jag köpte för 299:- för en vecka sedan som blivit skitig av nån vägg eller nåt från när jag var ute. Och det går inte bort. Fan. Blir en jobbig dag imorgon. Har inte hunnit vxäxla pengar, har inga kläder och ingen handduk. Möh.


RSS 2.0