Pluggplugg

Igår firades Olivia som fyllde år! Kunde tyvärr inte följa med ut för att jag måste vara pigg idag då det pluggas...tenta på onsdag och jag har aldrig varit så nervös. Men jag ska fan klara den, jag SKA sätta den...nu kööör vi!!


när alla säger nej, ska jag säga ja



ulirkkelund.com


färg



Jag går för det mesta runt i endast svarta eller gråa kläder med pyttepyttelite inslag av någon diskret färg, men nu tror jag det är dags för lite färg! Hittade denna bild och tyckte shortsen var sjukt fina, såg att Gina Tricot har liknande i både rosa och grönt. Färgbomb

Kostschema

Okej, tänkte börja med att säga att jag hittills inte varit så bra på att hålla kostschemat men att jag nu verkligen ska skärpa mig. Har så mycket som motiverar mig just nu och så mycket vilja (just idag), hoppas att den håller i sig för jag vill verkligen det här!

Tänkte först ge exempel på vad jag äter/ska äta till under dagen och sedan ett exempel på vad jag äter/ska äta under en dag. Jag har dock ingen matvåg så jag brukar inte väga min mat men det kan vara bra om man vill.

Exempel på vad man kan äta till:

Frukost
Under frukosten gäller det att få i sig mycket mat, mycket proteiner, eftersom att det man äter under dagens första timmar är det som kroppen kommer att förbränna under hela dagen!

1 glas vatten
1 kopp grönt te
Rågbröd 1-2 skivor m. kalkon
1 ägg
Filmjölk m. banan
Smoothie gjord på kvarg och frukter/bär
Havregrynsgröt
Minikeso
+ vitaminer

Man kan mixa hur man vill, min frukost blir oftast 1 skiva rågbröd och en skål med filmjölk.

Mellanmål
Lättkesella med fun light (smakar som yoghurt, jättegott!)
Smoothie + frukt
Minikeso

Lunch
1 glas vatten
Kyckling med sallad och minikeso/tzatsiki
Räksallad med avocado
Sallad med bönor
Kalkonskivor med mozarella/fetaost + quinoa
Lax + valfri sås + sallad
Kyckling + wookgrönsaker (med sweet chilisås eller kokosmjölk)
Kycklinggryta med matvete

Mellanmål
Samma som ovan
+ Proteinshake

Middag
Eftersom att jag bor hemma och äter middag tillsammans med min pappa är det ibland svårt att äta som man själv vill, då får jag oftast plocka bort kolhydraterna eller äta mindre av dem och skära upp mer grönsaker. Dock lyssnar min pappa mycket på mig och vi har börjat äta mer av det jag vill äta! Några appar/hemsidor jag använder mig av för att hitta recept är bl.a Slanka och Tasteline.

Vatten med citronskivor
Kokoskyckling med chili och jordnötssås (ta bort riset/byt ut mot "svart" ris)
Kycklingsallad m. soltorkade tomater
Quesadillas (med maaassa majs)
Lax m. citronsås + keso och grönsaker
Bulgursallad m. halloumi
Kycklingwook
Listan är oändlig men mycket kyckling och fisk blir det!

Kvällsmål
Hallonkvarg med färska jordgubbar/hallon
Smoothie

Och så går jag alltid omkring med en vattenflaska för att komma ihåg att dricka mycket vatten!



Söndag

Såhär har min dag sett ut, hemskt plugg och sen ett träningspass också! Tänkte ta tag i det där att visa er mitt kost och träningsschema nu. Kommer nog upp ikväll!


byxdress


bildkälla

Såg den här fina byxdressen på en blogg och tänkte att den vore perfekt till kyrkan när min syster tar examen i juni. Gick och provade den på Bik Bok men tyvärr var den helt genomskinlig...åh men fin som en bakelse är den för tusan! 249:- på Bik Bok.

air max



jag vill ha. så balla. från intersport. bild här.


Lördag

Sitter på tuben på väg hem. Tränade imorse och har pluggat nu i tre timmar, varit duktig idag. Känns dock som en dag då jag bara vill ligga under täcket eller kolla på massa värdelösa filmer... Men titta ut liksom, sol för bövelen! Inte tillräckligt varmt för att sola då men det ska det bli i veckan hoppas jag! Så onödigt inlägg men behövde fördriva lite tid och fokusera på annat än att jag snart kissar på mig...


Och jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas vår sekvens


Flytta på dig

Är sjuk, legat hemma och hostat slem och snorat hela dagen (haha överflödig information). Det suger, vill ju bara gå till gymmet... Bjuder på tre bilder; pappas asgoda muffins, regnbåge och mina jeansshorts jag pysslat med idag när jag var som mest uttråkad...


ge mig sommar



Såhär vill jag se ut i vår/sommar. Bohemiskt möter rockigt, fransar, armband, dip dye shorts, slitna shorts, nitar, boots till bruna ben, vitt. Och så gärna lite tatueringar på det. Ge mig allt det här nu. Tack.


Nya livet

I veckan började jag mitt "nya liv" med nya matvanor! Dock har jag aldrig haft den bästa självdisciplinen men det har gått helt okej den här veckan. Kan ta ett inlägg och berätta ungefär vad jag äter varje måltid. Vill bara förtydliga att jag inte ändrar mina matvanor för att jag vill gå ner i vikt, utan för att få en bättre hälsa och snabbare och bättre resultat av min träning.


hjärtat skriker efter dig av saknad men hjärnan säger nej



Dip dye

Testade på hur det känns att ha rosa hår igår. Kul var det, kände mig som my little ponny

 

 


8

Hade världens bästa dröm om Chris Brown inatt. Visste inte att jag hade en kändiscrush på honom men tydligen.
Idag har jag varit på arbetsintervju, hoppas verkligen verkligen verkligen att jag får det. (Ska gå till kyrkan och be på söndag. Ja så desperat är jag). En av dem som intervjuade var dock väldigt ifrågasättande och kändes som att han försökte såga mig haha men gjorde mitt bästa I guess... Ikväll blir det skiva igen, men det här är faktiskt den sista (någonsin), så dags att börja fixa sig!

Senaste tiden genom instagram

 

 


But tonight, I'm letting it hurt




Jag kommer på mig själv med att sitta i mörkret med tårfyllda ögon. Jag vet inte varför. Är det för att tanken på honom får mitt hjärta att värka som tusen nålsstick? Är det för att tanken på vad som hade kunnat bli är så mycket bättre än verkligheten? Är det för att jag aldrig känt så för en annan människa? Eller är det för att jag trots alla försök inte kan glömma? Gränsen mellan kärlek och hat är hårfin, har jag lärt mig. Den man tycker om allra mest, den man spenderar dagarna att tänka på, kan även göra en illa på de värsta sätten. Jag vill spola tillbaka tiden, göra om allting, göra allting rätt den här gången. Men ändå inte, för gör man inga misstag lär man sig ingenting. Vågar man inte göra misstag fastnar man där man är. Jag har lärt mig mycket. Om tillit, om mig själv, om känslor. Det är bara en sak jag inte lärt mig. Hur man glömmer. Hur man går vidare när det inte finns något att hålla fast vid. Hur man dödar en känsla. Hur man slutar tänka på någon man borde hata. Hur fan gör man?

Tiden läker iallafall inga sår.


arg

Skrev precis ett inlägg om hur arg jag varit idag. Självklart sparades det inte. Blev ännu mer arg nu.
Går väl såhär om man bygger på och håller inne på saker istället för att prata om dem... till slut exploderar man.
Vill bara att den här dagen ska ta slut nu.
Ska försöka bli på bättre humör nu, dags för skiva ikväll!

hallå

I'm back! Efter lite tjat från storasyster och en pik om att jag blivit instagramberoende istället för bloggberoende bestämde jag mig för att komma tillbaka. För jag har ju saknat det här.


RSS 2.0