ångest

Ångesten som uppstår när man missar ett viktigt samtal om ett jobb... Om jag inte redan var fastklistrad i min mobil är jag det nu, ska tejpa fast jäkeln i handen, ha högsta volym och ha med den överallt. Till och med på toan. Fast det har jag ju redan...

måndag



Har äntligen bokat tid hos frisören. På fredag är det dags, ska bli av med de slitna topparna och bli blondare! Mycket blondare den här gången. Bort med det koppar och guldfärgade och mer åt det kalla håret. Som Angelica Blicks sjukt fina färg.
Håller tummarna att frisören lyckas den här gången.

onsdag

Här har det varit lite tomt. Har liksom ingen inspiration och all min tid går åt att träna och att vara i skolan. Tänkte köpa mig ett nytt stativ till kameran eftersom det ska gamla är trasigt så kanske jag kan komma igång igen. Fast det är nog bara önsketänkande. Hann inte ta mig till gymmet idag för att gå på nåt pass och kan inte gymma eftersom att jag gjorde det igår, så tänke ta mig ut och jogga lite snart. Det är så skönt att träna, ser fram emot det varje dag och njuter av den ständiga träningsverken. Önskar bara att resultaten kunde skynda sig lite, men den som väntar på nåt gott...
Imorgon ska jag på arbetsintervju, är helt sjukt nervös och spyfärdig, hoppas att adrenalinet kickar in! Vill så gärna att det ska gå bra... Efter det njuter jag av en långhelg och går på bio med Jossen, vi ska äntligen se Hunger Games! Men just det, på med träningskläderna och ut i spåret!

Monster

Mitt liv går numera ut på att ta hand om små monster i Tiny Monsters. Så om det blir tyst här så...ja då vet ni vad jag gör


let's have a toast for the douchebags


impashion.blogg.se

Fick ett ryck och rensade hela min garderob, slängde kläder, bytte ut fula galgar, vikte kläder och sorterade. Duktig tjej. Nu sitter jag och hungrar efter middag, det blir marinerad kyckling med en slags potatissallad och vitlökssås. Fett god maträtt. Har bara fått i mig ett plommon, ett glas fil och ett knäckebröd idag så inte undra på att magen skriker. Aptiten är inte riktigt som den ska vara. Ikväll är tvn min kompis. Tisdagar är bra.


Tisdag

Sitter i soffan med en kopp grönt te. Japp, dags att rena kroppen. Hade sista svullarkvällen igår men nu är det dags att skärpa sig! Snart ska jag ge mig ut på en powerwalk i rumpskorna innan jag ska sätta mig och plugga och söka fler jobb.


god natt

Numera hittar ni mig även på instagram @feliciaryden woop, nej men gick ju över till the dark side till slut och fick mig ännu ett beroende.

Imorgon är jag ledig tack o lov, ska gå med lite lappar (blö), träna och sedan ha filmkväll med mitt sär. Kommer bli så bra så. Nu lockar sängen med det kalla duntäcket natti.


Jag brukar låtsas att det var jag som utnyttjade dig

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort. Det kommer svida till men jag behöver det. Jag måste ändra historien, jag måste skriva om orden.

För allt som var på riktigt känns på låtsas nu.

- Melissa Horn


lördag


via tumblr

Har haft några slappa dagar där jag tränat lite granna och undvikt att plugga. Inte hunnit med så mycket mer. Nu väntar jag på förälskad filé till middag innan jag vandrar hem till Sophie (skrev jag vandra? menar tar tuben 1 minut, det är ju svinkallt ute...) på filmkväll. Jag har köpt glass och massa goa frukter till oss. Blir nog fett.


stress


Just nu är jag i en sån där period då jag känner mig konstant stressad. Jag sätter mig i soffan, slår på tvn och lägger upp fötterna, försöker slappna av men det går bara inte. Hjärnan är på högvarv och den försöker planera allt i den minsta detalj. Tider är jobbigast, allt ska klaffa och det ska inte finnas någon dötid. Jag måste faktiskt ta fram papper och penna hela tiden för att skriva små checklistor dag för dag där jag bockar av vad jag hunnit med. Förstår inte när det blev såhär, behöver ju egentligen inte stressa över någonting...
Imorgon ska jag iallafall hinna med gymmet på morgonen, låna böcker, plugga, fika med Josse och sedan ett danspass på kvällen. Självklart har jag gjort en lista in i minsta detalj. Kommer bli galen snart. Längtar tills på torsdag, då tar jag påskledigt, även fast jag inte hinner haha.


jag har tänkt på en sak...



att byta toarulle måste vara det tråkigaste som finns.



Dermoshop

Mitt smink började ta slut så beställde nytt från dermoshop.se. Har aldrig testat det förut men en mineralfoundation kostade 98 spänn så tänkte varför inte! Ska ge en utvärdering om nån vecka. Fick dessutom en massa prover på krämer och sånt, det är alltid kul!


smiling but we're close to tears



Jag är inte och kommer aldrig vara en rolig fredagskväll. Eller en mysig lördagsmorgon. Jag är den där ångestfyllda söndagseftermiddagen eller den där torsdagsmorgonen man bara vill spola över så att det blir fredag. Jag är ett trasigt element en kall januarinatt, bussen som alltid går sönder på morgonen. Mina knän knäcker sig när jag böjer mig ner, jag kan inte föra mig elegant, jag går in i dörrar oh snubblar på dörrkanter. Jag kallar mig själv socialt inkapabel, jag flackar med blicken och börjar prata om avföring när jag är obekväm. Jag tror ibland att jag inte bör gå utanför dörren. Men det är den jag är. En ångestfylld söndagseftermiddag.


April


inspiration och sommarlängtan via impashion.blogg.se, tumblr & itsmeyourdani.se


Här har det ekat tomt. Vet inte om det har varit meningen eller ej men har inte haft något att skriva och känns som att bloggen är så rörig, kanske ska testa en annan bloggplattform? Nåväl, ska ta en lång dusch nu och fixa till mina fötter (tog en titt på dem för första gången på ett halvår, nä fyfan vad äckliga dom såg ut haha...). Dags för ännu en hagelstorm hör jag utanför fönstret. Det är april! Varför händer alltid det här?
Återkommer när jag bestämt vad som händer med bloggen.


RSS 2.0